Γενικές Πληροφορίες

Τόπος και χώρος διεξαγωγής

Αμφιθέατρο «Φαίδων Φέσσας» Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»
Αγίου Θωμά 17, Αθήνα

Ημερομηνία διεξαγωγής

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024

Τρόπος παρακολούθησης – Συμμετοχή

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Η επιστημονική εκδήλωση απευθύνεται μόνο σε ιατρούς και άλλους επιστήμονες υγείας. Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι μπορούν να παρακολουθήσουν την επιστημονική εκδήλωση, δια ζώσης τηρώντας όλα τα οριζόμενα μέτρα από την τρέχουσα νομοθεσία για τη διοργάνωση και παρακολούθηση συνεδρίων. Η δια ζώσης παρακολούθηση περιλαμβάνει:

Μοριοδότηση

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, σύμφωνα με τα κριτήρια της UEMS – EACCME πρόκειται να χορηγήσει 5,5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits), στους γιατρούς που θα παρακολουθήσουν την επιστημονική εκδήλωση. 

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Το πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δοθεί σε όλους τους συνέδρους οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το 60% του συνόλου των εργασιών της επιστημονικής εκδήλωσης. Η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης θα πραγματοποιείται µόνο έπειτα από την υποβολή της ηλεκτρονικής αξιολόγησης. Η παραλαβή του πιστοποιητικού γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο email που δήλωσε κάθε σύνεδρος κατά την ηλεκτρονική της/του εγγραφή. 

Αξιολόγηση

Η αξιολόγηση είναι υποχρεωτική. Είναι διαθέσιμη μόνο ηλεκτρονικά. Θα σταλεί σε κάθε σύνεδρο προσωπικά που παρακολούθησε την ημερίδα στο email εγγραφής του. Η αξιολόγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και από την εφαρμογή του κινητού. 

Εφαρμογή κινητού

Θέλετε να έχετε άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο της ημερίδας λ.χ. πρόγραμμα, ευρετήριο, αξιολόγηση, ή πιστοποιητικό; Δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή για έξυπνα κινητά πατώντας εδώ Η εφαρμογή LETS CONGRESS (διαθέσιμη για Android και iOS) περιέχει όλες τις πληροφορίες για την ημερίδα σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σας.

    Εγκατάσταση και χρήση: Κατεβάστε την εφαρμογή LETS CONGRESS εδώ

    Για είσοδο / εγγραφή:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή από το κινητό σας
  • Σαρώστε τον προσωπικό κωδικό συνέδρου QR
  • Είστε έτοιμοι για περιήγηση στο περιεχόμενο της ημερίδας.
Κωδικός QR

Ο κωδικός QR είναι προσωπικός και αντιστοιχεί σε κάθε σύνεδρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνοπτικά για εγγραφή και χρήση περιεχομένου στην εφαρμογή του κινητού, σάρωση και καταγραφή χρόνου παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της ημερίδας και ηλεκτρονική αξιολόγηση ημερίδας.

Ασφάλεια 

Η οργανωτική επιτροπή καθώς και η εταιρεία διοργάνωσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οποιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και της Εθνικής νομοθεσίας (Ν. 4624/2019), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί. Η είσοδος του φυσικού προσώπου στους χώρους της εκδήλωσης, αφού πρώτα ενημερωθεί, όπως εξασφαλίζεται και από τις παραπάνω ενέργειες, λαμβάνεται ως συγκατάθεσή του, και επομένως αιτιολογείται η πρώτη καταγραφή. Φυσικά ο καθένας μπορεί να εκφράσει την αντίρρησή του ανά πάσα στιγμή και να ζητήσει σχετική προστασία (στο πλαίσιο των δικαιωμάτων του υποκειμένου για ενημέρωση, διόρθωση, διαγραφή και περιορισμό της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως προβλέπονται στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και στο νόμο 4624/2019)

Φορέας Διοργάνωσης
Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

X. N. Κλωνάρης

Οργανωτική Επιτροπή

Χ. Βερύκοκος
Σ. Γεωργόπουλος
Α. Κατσαργύρης
Χ. Κλωνάρης
Χ. Μπακογιάννης
Ν. Χασεμάκη

Επιστημονική Επιτροπή

Α. Γιαννούκας
Γ. Γεωργιάδης
Χ. Ιωάννου
Ι. Κακίσης
Γ. Κοπάδης
Κ. Κτενίδης
Χ. Μαλτέζος
Μ. Ματσάγκας
Ν. Μπέσιας
Γ. Πιτούλιας
Β. Παπαβασιλείου
Α. Σαρατζής
Δ. Σταράμος

Με μια ματιά

Ημερομηνία

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ώρες

08:30 π.μ. - 4:30 μ.μ.

Χώρος

Αμφιθέατρο Φ. Φέσσας
Γενικό Νοσοκομείο Λαϊκό

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε με την εταιρεία διοργάνωσης